2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca yürek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam düzınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışmutaş yapabilirsiniz!

Saf renkler dediğimiz ahit akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve arazi tonları iz kızılır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha hareketli bir tesir elde edebilirsiniz.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların cenahı düzen ahşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Geniş bir platform tekvin etmek midein âlâ bir duvar rengi tercihidir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kalburüstü renklerden birisi. Fakat kasvetli bir zemin yaratmamak derunin çok dikkat etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

İşte bu duvar boyasını uygularken birinci sınıf neticelar elde etmenizi sağlamlayacak bazı bel kemiği ipuçları:

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası yahut akak odası kadar esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir antrasit gri boya dokunuş ekler ve öteki süsleyici unsurlarla kolay entegrasyon sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çıdem goldfix özetlar şu şekildedir:

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasarımında yerini korumayı saksıaran bir…

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini tezyit etmek sprey boya derunin mefkûre eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Gri koltukla uyumlu ısırmak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da sırça ekmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu temelli elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bandajlı!

Beyaz zehir ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile harmoni sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birokkalı farklı tarzda dekorasyona geçim sağlaması haysiyetiyle sıkça tercih edilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev bark dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin ülke aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Minimalist bir güzel duyusal havası evetşatan celi gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page