Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona valör katan önemli unsurlar beyninde renk bile yer allıkır.

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve modern bir bediiyat sağlamlar ve başka renklerle dobra bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık tercih edilmektedir.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulama bir şekilde istediğiniz her şeyi oflaz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin kucakin ideal bir tutum. Antrasit gri maskülen biraz da muzlim ve kararlı bir ortam oluşturur. Bu rengi bariz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Aşiyan dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Sportif, devimsel ve çağdaş bir hava elde kılmak midein antrasitle yan yana sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin kırıcı havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağcıl ve samimi hava oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı benzemek muhtevain sarının tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Dar ciğeri aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut bacak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı antrasit gri dekorasyon esenlar. Işığın etkisiyle kandırıcı bir durum oluşturan beyaz zehir rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her etap okşayıcı ve davetkar oluyor.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat kayranınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize bedel katabilirsiniz! antrasit gri dekorasyon Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara kuma olacak istikrar grupları ve kayırma ağırlıkmları, Bellona’nın kibar kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sarih gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden katkı alabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri yetişkin bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı kazandırır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde beyit dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık ve itimat hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar sinein tasarlanan mekanlarda antrasit gri boya kredi telkin edici renkler tercih edilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına oflaz bir geçim sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir atmosfer tren.

Report this wiki page